Veel klimmen en een val.

Vanmorgen begonnen met temperaturen rond vriespunt. Erg koud, maar ook prachtig helder. Als de.zon er dan door is wordt ook al snel 21 graden. Maar volgens de weersverwachtingen is dit even de laatste dag met 20 graden en hoger. Ze worden iets normaler voor zo rond 15 graden. Voor ons pelgrims blijft het wel na verwachting droog.

Vandaag best een zware route. Veel en stijl klimmen en dalen. Maar ook prachtige vergezichten en prachtige bossen

Toen ik bijna 2 uur onderweg was ben ik flink gevallen. Ik was bijna ergens bij de koffie en ik lette even niet op en toen was er een boomwortel.Efin niets gebroken, wel een aantal blauwe plekken en geschrokken. Heb ook gewoon door kunnen lopen.

Om 7.00 uur gestart ( dan is het nog net donker hier) en om 13.30 uur  gestopt in Agés. Een dorp met officiële 55 inwoners en, ja je leest het goed,. 3 herbergen voor ca 15 pelgrims. En in de zomer zijn die allemaal bezet. Nu niet… Veel Spanjaarden zijn inderdaad vandaag gestopt of stoppen morgen in. Burgos. Hun Heilige week zit er op.

In totaal ca. 25 kilometer gelopen. Foto wil nu niet uploaden

 

 

 

 

 

 

.

One Comment

  1. Mary de Roon

    Mooi om je te volgen via website en FaceBook. Hier de uitgebreide verhalen soms met maar vandaag zonder foto’s. Gelukkig is er FaceBook. De foto’s op FaceBook zien er mooi uit. Hoop dat je morgen niet te veel last hebt van je val.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *