Porto!

Een prachtige stad. De laatste wandeling voor Porto was over vier kilometer ook mooi. Een Romeinse weg prachtig door het groen deel. Een van de mooiste delen van dit eerste deel tot Porto. De rest was wel weer straat lopen. Pffff.

Enfin morgen ga ik met de metro naar de kust en loop ik zonder backpack terug naar de stad. Dat is ongeveer 12 kilometer. Dan kan ik bekijken of ik echt de kustroute ga lopen of toch de centrale. Op dit moment wordt over de kustroute gezegd dat er te weinig slaapplekken zijn. Eigenlijk geloof ik dat niet helemaal. Maar misschien vind ik het ook helemaal niets.

Bij binnenkomst in Porto kon je ook nog eens de zeemist zien binnentrekken. Maar ik ga het wel zien.

Mijn been lijkt wel iets beter te worden/ zijn.

Dan nog even leuk. Toen ik ging inchecken in dit Hostel stond opeens Carla ( uit Portorico) achter mij. Dat was wel heel erg leuk. Samen geluncht en gegeten.

Echt een fijne dag. Misschien een belofte voor de rest van de Camino.

Ik zou het in ieder geval fijn vinden als ik niet steeds met het razende verkeer hoef bezig te zijn. Zodat ik eindelijk eens echt los kan laten en zien/ horen wat deze Camino mij mag brengen.

One Comment

  1. Edith

    van het voorjaar hebben wij de metro genomen naar Matosinhos ,eruit bij de markt hal.
    Dan loop je naar/over de brug en je pikt daar de route weer op. Je mist dan een heel stuk boulevard en wegen. je hoeft nog maar een kilometer of 1,5 langs de boulevard en dan is er het geluid van de oceaan. fijne dagen.
    Slaapplaatsen, in mei /juni waren die er voldoende voor nu weet ik het niet.
    ( in Matosinhos is het heerlijk vis eten in het haven gebied)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *