In voorbereiding op klim naar O Cebreiro

Eerst wil ik even iedereen bedanken voor het lezen en het geven van reacties, via mail, Facebook of hier. Doet echt goed.

Vandaag was het weer heerlijk weer. Hoe met 26 graden flink klimmen wel warmer is dan ik gewend ben. Maar zeker goed.

Vandaag zelf ,weer, gekozen voor wat meer asfalt. Maar best wat lief zijn voor mezelf. Dit soort routes zijn iets eenvoudiger maar ook nog steeds kilometer veters en klimmen. Nadeel mijn voeten voelen het wel.

Ik heb vandaag iets meer kilometer in de richting van O Cebriero. Morgen staat er een flinke klim, de meest stijle van de Camino de Frances, op het lijstje. In weinig kilometer wordt er ca 630 meter geklommen. Later, misschien morgen maar kan ook overmorgen, gaat het over iets meer kilometer behoorlijk stijl 870 meter naar beneden. Best wel fysiek zwaar, dus iets minder stijgen en dalen was vandaag een goede optie.

Neemt niet weg dat de omgeving wederom buitengewoon groots is. Onze Schepper heeft het allemaal toch maar goed gemaakt en geregeld. Wij maken er alleen wel hier en daar een puinhoop van.

Nu ben ik in Ruitelán dat was ongeveer 25 km. Daarmee heb ik ruim 450 km gelopen is het nog ca 170 km naar Santiago de Compostela.

Geniet maar van de foto’s.

3 Comments

 1. Cisca de Koning

  Hoi Greta, Het ziet er wederom prachtig uit. En zekervals het dan mooi weer is is dat zeker genieten. Er zitten zo te lezen meer klimmen in dan ik gedachtbhad en ook nogbeens behoorlijk stijl. Sterkte morgen. Je hebt er al behoorlijk wat kilometertjes op zitten, zeg.
  Groetjes.

 2. Marianne Hoeboer

  Hoi Greta, geniet van die zware maar mooie klim naar dar bijzondere O Cebreiro! Echt een hoogtepunt vanje tocht.
  Ik wens je verder Buen Camino tot Santiago.
  Ik ga morgen op ries naar Iran tot 18 mei. Misschien lees ik onderwg van je aankomst!
  Groetjes, Marianne

 3. Greta Kreuze

  Hallo Marianne
  Heel goede tijd in Iran. En ander mag je ook lezen wanneer je terug bent hoor ­čśŐ

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *