Dag 20 Braga

Van een zeer uitgebreid ontbijt genoten. Echt heel veel keuze. En toen om 12.00 met de bus naar Braga voor twee nachten en bijna twee volle dagen.

Het is weer idioot warm aan het worden. Vandaag ruim 35 graden morgen nog meer. Gelukkig hoef ik nu niet de Camino te lopen, maar lopen doe ik toch wel op zo’n dag. Toch wel 11 km.  Het zweet druipt van mijn lijf.

Ik zit in een hostel voor €13 per nacht met ontbijt. Eigenlijk wel een beetje groezelig. Met langdurige bewoners. Wel schoon maar gewoon oud. Toch anders dan op de camino. Wel een leuk briefje op de deur voor als je stad in loopt!!!

Hier  is ook een relatie met de Camino. Er zijn gele pijlen weet alleen niet helemaal hoe dat zit. Moet ik nog maar een keer uitzoeken.

Dan weer zo iets bijzonders. In Barcelos zeiden ze dat er hier op zondagmiddag niet zo veel te doen is. Hier vertellen ze dat maandag een verkeerde dag is, want alles is dan dicht. Gelukkig is zowel de Kathedraal als het museum wel open dus dat wordt een doel. En ik moet even kijken waar mijn bus naar Ferrol vertrekt woensdag. ( Daar is het slechts 26 graden).

Verder heb ik vast heel veel tijd om schaduw te zoeken en te schrijven. Ik heb van Carla als afscheid en dank voor het delen van mijn camino- verhalen, hulp en ondersteuning een schrijfboekje gekregen. Met een boodschap om daar mijn ervaringen en getuigenissen in op te gaan schrijven. Lief hè.

Voor deze Camino moet ik nog wel even nadenken wat het verhaal is en wat de beleving is. Heel dubbel. Maar ik ben nog niet thuis.

Overigens heb ik toch maar mooi 410 km Camino gelopen ( daar zijn inderdaad de getreinde kilometers niet in mee geteld)!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *