Dag 18 ik ga het anders doen…

Het was een prachtige toch langs de zee. Maar dan is er toch echt een probleem met slaapplaatsen. Ik ben nu in een hostel op een individuele kamer. Een beetje afstands. Maar verder ook wel ok. Morgen is er geen plek te reserveren en ook de albergue n zijn vol of de route de Costa.

Dus nu had ik besloten om naar de centrale route te vluchten. Ik wou me met de taxi naar een Albergue daar laten brengen en dan toch maar lopen. En dan is daar een zelfde soort probleem. Gelukkig wel drie herbergen waar niet gereserveerd kan worden. Maar mijn been is wel heel dik aan het worden.

Nu heb ik twee nachten in Braga gereserveerd. En er gaan bussen heen vanuit Barcelos. Ik hoop dat het lukt daar of in de voorstad te kunnen slapen. Ik raak wel een beetje in paniek van dit gedoe.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *