Dag 14. Hoe moet je lopen met een dik scheenbeen?

Nou gewoon voetje voor voetje en allerlei manier zoeken ( strekken, overdreven hak/ teen lopen, schoenen anders, voet stijf houden, wel of niet stokken gebruiken) die allemaal even helpen, om het ongemak en pijn op te vangen. Dus toch maar een apotheek en daar tabletten en een zalf gekregen. Nu maar hopen…

Wel een mooie dag verder. 25 kilometer in 6 uur ondanks been is niet slecht. Gaat het trouwens niet om!!!

Het is ca. 29 graden en wisselen bewolkt dat maakt het toch wel erg aangenaam. Ondanks dat de temperatuur hier nog steeds aan de hoge kant wordt gevonden.

Breth loopt nog steeds met mij op. Best een aardige man loopt wat met geloofsvragen rond. Blijkt ook nog eens dat we op de zelfde dag in Fatima waren. En zoals jullie weten is geloven voor mij altijd geliefd onderwerp. Maakt bijelkaar dat hij daar vaak op terug komt. Thuis in Canada kan hij dat niet. Geeft mooie gesprekken.

In Saõ Jaõan da Madeira is er een primitieve albergue met alles op de grond. Dat vond ik nu met dat been even niet fijn, dus in een pensioen. Goedkoper met z’n tweeën dus samen met Breth een kamer. Met giga bedden.

Zie foto’s en tot morgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *