Dag 12 Agueda

Een dag met een spannend begin en een prachtig albergue aan het einde. Maar er tussen in….dorpje, bedrijfsterrein, dorpje, asfalt lopen, industrieterrein, dorpje etc.

Veel op de weg lopen. Nu is het zaterdag en zijn veel bedrijven dicht. Dat scheelt vandaag wel met het verkeer op die wegen. Want Portugezen weten wel van snel rijden…voelt soms bestst gevaarlijk.

Vanmorgen begon met mist. En ik was nog niet helemaal wakker geloof ik. Ik liep de 2e pijl al voorbij. Gelukkig stuurde een bakker mij weer op de goede weg.

Nog spannende was het toen ik in een stadje Anadia de pijlen kwijt was. Eigenlijk was het steeds rechtdoor maar wat is rechtdoor op een vijfsprong. Enfin toch terug gevonden met Googlemap. En toen kwam ik een heerlijke banketbakker tegen die ook koffie verkocht..

Naar 26 kilometer was daar de albergue buiten Agueda. En met een prachtige tuin.

Ook Breath is hier. Dat is wel leuk. Morgen loop ik was 23 kilometer, maar de onderkant van mijn scheenbeen, net boven mijn enkel, links, is dik, warm en rood. Ik hoop niet dat het is waar het op lijkt ( ontstoken). Want dan zou het toch nog wel eens afgelopen kuñen zijn. Nou ja we zien wel.

Tot morgen.

One Comment

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *