Bilbao op Witte Donderdag

Nou daar ben ik dan netjes op tijd van Schiphol naar Bilbao gevlogen.

Erwin is mee gegaan naar Schiphol. Inchecken ging prima. Moest wel terug naar Terminal 1 en het was er druk bij de douane zei de grondstewardess. Toch eerst koffie drinken met Erwin op het Promenadedek wat twee dachten dat het toch ook wel mee zou vallen.

Tja bij de douane was echter een wachttijd van 30-35 minuten. Het leek de Efteling wel. Helaas moest ik toch. Toch wel even heel stevig door lopen. En kon toen meteen​ boarden een heel warm vliegtuig in.

In Bilbao was het even zoeken naar het hotel. Werd daar toch niet open gedaan. Na lang wachten met angst om het hart kwaker een andere gast naar beneden en deed de deur open. De hotel man lag te snurken op een bank. Siësta om. 17.45?

Even naar de kathedraal van Jacobus gelopen. Was een dienst wandelgang e op straat was een grote processie in voorbereiding. Bijzonder uit allerlei richtingen kwamen groepen mensen met kappen op (zie foto’s​).  Weer later ging het in een treur mars door de straten met grote afbeeldingen van de dag voor de kruisiging. Toch een beetje de Passion, maar dan anders.

 1. Ik heb de weg verkend naar de bus die ik morgen moethebben naar Logrno. En dat was maar goed ook. De plek die werd aangegeven wordt helemaal verbouwd. Maar in gebrekkig Spaans toch de plek gevonden waar ik morgen om 8.30 uur de bus moet nemen. Wordt vroeg op. Gewenst is een half uur eerder er te zijn en het is ruim een half uur lopen. Dus ga zo plat.

2 Comments

 1. Tante Giny

  Hoi meid,
  Zit niet elke dag op fb doe het even zo.
  Zo zie je maar dat het goed geweest is om eerst te verkennen waar je zijn moet.
  Mooie fotos meid.
  Succes 😙😙❤❤

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *