Bijna perfecte Caminodag.

Nou ja dat geld natuurlijk voor mij. Eindelijk weer eens starten met temperaturen van 6 graden boven nul. En nu om 18.00 uur kan ik in topje en kortebroek in de zon zitten bij ongeveer 22 graden.

Vriendelijke zonnetje, vriendelijke mensen en gewoon een beetje 25 kilometer kuieren. Wie doet me wat.

De enige kleine imperfectie is dat het wat veel asfalt lopen was en een beetje veel Urban. Maar ach ook dat heeft zijn charmes.

Ik ben in gemeenschappelijke Albergue van Cacabelos. Deze herberg is een verzameling compartimenten die om een kerk heen zijn gebouwd. Elk compartiment heeft twee lage bedden, 70 in het totaal. Jammer dat er geen keuken is en dat je voor alles, eten,boodschappen enzo, 1 km terug moet, het dorp in. Maar ook kan op zo’n dag de sfeer niet bederven.

Daar laat ik het vandaag bij. Ik kan jullie toch ook niet al te jaloers maken. Toch? 😎😘

One Comment

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *