Barcelos dag 19.

Vandaag me met de taxi op de centrale route laten zetten. En toen ongeveer 12 km lopen naar Barcelos. Daar de Albergue even bekeken maar die was zo krakkemikkig dat er eigenlijk niet in durfde. Dus toch maar een hostel kamer genomen.

Was een prachtige route. En dit middeleeuwse stadje is ook bijzonder. Morgen begin ik dus aan een alternatieve route. De mevr van de Tourisme vertelde dat de slaapplekken op de centrale route ook een probleem zijn.

Nu heb ik nog een alternatieve route vanuit Ferrol in mijn hooft. Zes dagen is die. Ook daar kan ik met de bus vanuit Braga komen. 5 uur in de bus.

Ik hoop dat ik daar morgen of maandag meer mee kan. Met beslissen op het alternatief bedoel ik. Negen dagen in SdC is ook best heftig.

Nou ja morgen verder.

 

2 Comments

 1. Anneke

  Wat een pech met je been, en dat er zo weinig slaapplaatsen zijn. Ik hoop dat je tot een goede keuze hebt kunnen komen omtrent de definitieve route en waar je kan slapen. Wens je rust en een mooie zondag!

 2. Cisca de koning

  Hoi Greta,

  Lastig, die drukkevroutes en hele vollle slaapplaatse. Blijf vertrouwen dat je goede keuzes maakt. Als je in Braga een massageolie met lavendel kunt kopen om te smeren( goed tegen de zwelling en ontsteking) en arnica tabletjes dan werk je van binnen en buiten aan je been.

  Sterkte de komendecdagen.. Volg je gevoel wat het beste is.

  xxx

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *