Kleine update

Een kleine update. De hitte is nu tussen de 46-48 graden. Door de zandwolken vanuit de Sahara is ademhalen vanaf 12.00 uur heel moeilijk.

Ik heb Carla verteld dat ik morgen naar Firma ga reizen. Daar de bus naar Fatima ga nemen en dan misschien maandag weer ga lopen. Carla vond dit ook een goed plan, dus we gaan samen.

Daarna zien we wel weer. Misschien ook beter voor mijn voet. Onderaan mijn grote teen onder mijn voet zit een openbaar die lijkt te gaan ontsteken.

Foto nu niet. De Wifi hier is niet echt sterk te noemen.

Tot morgen hoop ik.

4 Comments

  1. Ik leef met je mee!, want ik heb weliswaar lang geleden deze weg gelopen (2009) en toen 3 dagen met 44 graden gelopen. Thuis wilde men zelfs niet geloven dat het zo warm was en dat ik gewoon wilde opscheppen. Het is inderdaad bijna niet te doen, maar later kun je er een mooi verhaal van maken. Heel veel sterkte maar blijf genieten. Aanpassen dus!,

  2. Goede morgen,
    Ik wens je een buen camino. Het is zeker afzien met dit weer, daarom ook veel sterkte en verstandig even een dagje met de bus te reizen. Ik heb voor volgend jaar alvast mijn planning omgegooid. Idee was van hieruit te vertrekken naar SdC in juli, maar overweeg nu te starten half maart.
    Groetjes
    Imre Revers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *