Veel beter dan gisteren

Ola… ik vannacht denk ik wel 6 uur achtereen geslapen. Dat is voor mij een k record op de Camino. Maar naar beroerde dag natuurlijk ook niet zo gek.

Wel vervelend die lui die vinden dat ze om 5.00 uur de wekker moeten aflopen waar bij het dan nog wel even duurt voodat ze hem horen

Ik heb besloten deze keer niet mee  te doen aan dat geren. Ik vind tussen 6.30 uur en 7.00 uur starten moooi genoeg.

Was vandaag wel wat zwaarder dan ook had gedacht. Er zat weer veel klimmen bij.

Vanmorgen eerst naar Pamplona gelopen. Ik liep binnen toen de stieren er niet doorheen gewalst waren. Ze waren al wel hekken aan het demonteren. Maar je kon de adrenaline nog ruiken in de stad. Dit festival duurt 8 of 9 dagen maar vooral s nachts met zuipen. Een soort samenstelling van carnaval en TT nacht en dan veel meer dagen. Met kleding code ( zie foto’s) facebook.

Daarna mooie toch door velden, weinig schaduw, maar pracht geel tinten en geeft dat te zien. Mooi plaatje.

Toen echter weer omhoog de … op daar staat die beeldengroep die je vaak op foto’s ziet. Ik vond het er wat verweert uitzien.

Vervolgens na beneden en waar ik boven dacht dat ik Peunte de Reina nog wel Zoë redden, dachten mijn voeten tijdens en na de afdaling van niet. Dus om 14.30 uur bij de nieuwe Albergue in Muruzábal ingeschreven. Als eerste maar binnen een halfuurtje waren eriets van 7 pelgrims. Een klein familiebedrijf met heel aardige mensen.

Nu nog de supermarkt zoeken die er echt is en dan morgen naar Estella.

Foto’s staan weer op facebook.