Valt wel tegen de eerste dag 😉

15.00 uur kwam ik aan op mijn bestemming. Een prachtige nieuwe herberg in Cruces Cortiça. De eigenaresse straalt als ze alles laat zien. Echt heel mooi en schoon.

Hier is niets te koop maar daar hebben ze net als in Spanje een automaat voor neer gezet.

Door ergens fout te zijn gelopen heb ik bijna 30 kilometer afgelegd. En dat  voel je in de voeten. Ook omdat het toch nog ca. 31 graden is. Wat ik zo’n vreemde ervaring vond was dat onder de bomen de warmte ook vast lijkt te zitten.

Enfin hele mooie tocht vandaag. Veel afwisseling. Het blijft jammer dat er ook nu weer een traject was van 12 kilometers asfalt lopen en klimmen met niets. Door een fout heb ik 30 kilometer gelopen. Carla heeft de trein naar Coimbra genomen. Wie weet misschien komen we elkaar in Porto wel weer.

Update 18.00 uur: dit is een Alberguen met 14 bedden en ik ben nog steeds alleen de iedereen gaat toch door naar Alvaiázere. Jammer dat de eigenaresse alleen Portugees kan. Volgens mij is ze heel aardig. En voor de eerste keer zelf gekookt.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *