Pijn en mooi

Een lastige vreemde dag vandaag. na een nacht echt goed slapen werd ik na mijn mening fit wakker. Tja spierpijntje hier en dan maar verder niet veel aan de hand.

Ontbeten en om 7.15 uur rustig vertrokken. Ik sliep dicht bij een speciale aanrader een tempelierstempel Santa Maria de Eunate. Dit was ca Half uurtje lopen en dan voeren de bordjes je weer terug.

En ongeveer daar weer de vreselijke krampen. Ik Snap er echt niets van. Eigenlijk bleven die krampen op en afgaan de hele dag.

Lastig is vooral dat ik niet kan voelen wat het is; maag of darmen, honger, dorst of rust nodig… Zelfs water drinken is af toe pijnlijk. pffff.

Gevolg is dat ik maar iets van 16 km in totaal heb gelopen. En toen ik in het Middeleeuwse Cirauqui aan kwam. Heb ik het voor vandaag opgegeven.

En dit wel een hele leuke eenvoudig herberg.

Nu is mijn doel alleen lopen en eigenlijk geen kilometers gericht zijn. En toch doe ik dat blijkbaar wel een beetje.  En het echt nergens voor nodig. Want ik zie zo  wel leuke en andere Albergues en stadjes. Inclusief een romaans Gotische kerk.

Zoals te zien lukt het opeens toch een foto te plaatsen.

Loopdag 6