Nijmegen alias Knotsenburg

Vandaag met Erwin naar Nijmegen vertrokken.

Morgen start met de eerste dag lopen op de WOW. Eigenlijk zou ik me hebben moeten melden bij de Stevenskerk om me in te laten schrijven.

De kerk is tot 10 maart dicht en dan kon ik naar het kantoor ernaast… Nou mooi ook niet. Alleen van maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 uur en 16.00 uur. Enfin een ge├»mproviseerd briefje achter gelaten. Want morgen wil ik toch wel om ca 9.00 uur vertrekken.

En het is carnaval ook in Nijmegen, met optocht.

Slapen doen we vannacht op eeB&B boot. Vlak bij de Waalbrug. Prachtig en knus ingericht.

Morgen is het rechtstreeks onder de brug door en het pad op. Eerste reis doel Kranenburg (Dtsl). Dat is wel meteen bijna 30 km.

Echter dan kunnen we slapen bij een tante van Erwin.

Daarna ga ik alleen verder.