Naar de wijsheid van mijn voeten geluisterd.

Vandaag was weer een flinke wandeling. En hoewel ik sommige delen heb doorgestoken was het toch ruim  28 kilometer.

Vandaag om 8.30 uur begonnen met was lichte misser regen, maar  als een uurtje was het opgehouden en was het een redelijk droge dag. Ook  16.30 is wel weer behoorlijk gaan regen maar toen zat ik gelukkig, kijk al binnen in het klooster in Velp.

Dit klooster staat naast een voormaligklooster en een middeleeuwse kerkje en verder is er niet. Heerlijk rustig.

DezDeze tocht heet de Walk of Wisdom.  En ik doe het ook als voorbereiding op april.

Zoals ik al eerder heb geschreven zijn groeten delen van de route heel modderig. Dit maakt zo’n tocht extra zwaar. Mijn voeten waren/zijn dan ook best wel geïrriteerd. Dus ik dacht van morgen laat ik eens wijs zijn… Vandaag geen modderpoelen, weggeslagen paden en klimmen als het niet nodig is. Gevolg was dat ik ca 2,5 kilometer toch het afgesneden. Dit betekende wel dat ik wat meer asfalt heb gelopen. En hoewel Ik daarvan geen liefhebber ben was dat toch  ook wel fijn voor de voeten.

Enfin morgen een kortere route en dan zie ik wel weer.

Ik ben heel moe dus ga slapen (het is nu) 21.10 . Maar denk de ik zo in slaap donder.

Hier morgen om 7.30 uur een gebedsbijeenkoms en daar ontbijten en weer op pad. Hoop dat het net als vandaag niet extreem veel regende.