Met de voeten in de (rivier)klei.

Gisteren(rosenmontag)  een behoorlijke eind gelopen. Ruim 30 km. naar Kranenburg.

Deze route was heel mooi maar ook zwaar. Ik had dit deel van WoW onderschat.

De tocht liep eerst langs de Waal en door prachtig natuurgebied. Over hele smalle paden. De rivierklei was erg nat. Daarnaast hadden de grote grafzerk ook gebruik gemaakt van de zelfde paden en was het stuk gelopen.  Ik stond regelmatig tot voorbij de zool in de modder.

Daarnaast was er een harde wind. Toen ik dit deel achter mee had gelaten kwam er eenveerpont die je handmatig moest bedienen. Die was echter best zwaar. Draaien draaien…

Wat ik natuurlijk was vergeten was hoe hoog de heuvels rondom Nijmegen zijn. Wederom prachtig en modderig.

Heel even in Beek gekeken naar de voorbereidingen voor de grote Rosenmontag optocht. De optocht zelf niet gezien, duurde nog even voor die van start ging. Gelukkig maar de na de hand want ik moest de Duivelsberg nog bedwingen

En dan loop je de Duivelsberg af en begint het te regenen. En te storten. Gevolg doordat en behoorlijk koud om 17.00 uur in Kranenburg.

Vandaag was het ca 22 km naar Mook. Waar ik slaap bij een mede pelgrim heel gezellig. Eigenlijk hele dag goed gelopen om de modderpoelen heen) ging het toch het laaste uur weer regen. Gelukkig niet zo hard als gisteren.