En dan is daar Afferden.

Noem het maar naïef.. Eergisteren ontdekte ik pas dat de route door Afferden, gemeente Druten, zou lopen. De namen die onlosmakelijk verbonden zijn aan de tot nu toe zwarte periode in mijn leven.

Hoogspanningsmasten hadden mij tot nu nog niet veel gedaan. Maar deze in enrondom Afferden, een daar staan er erg veel van verschillende hoogten, kwamen twee binnen.

Ik heb niet De mast gezien of gezocht maar in een speciale ruimte in  een toren wel een kaarsje en boodschap achtergelaten.😢😔

Ik het de route hier niet op uitgezocht en eerlijkgezegd wist ik niet eens dat het zo dicht bij Nijmegen ligt. Het zal wel zo hebben moeten zijn.

Zeer symbolisch leek het weer ook nog mee te deinen. Niet echt het is de hele week natuurlijk al wisselvallig. Vanmorgen met een prachtig zonnetje, maar wel koud, vertrokken en naar Afferden om ca. 13.15 uur ging het druilerig worden en dat bleef het. Om 15.30 kwam ik dus wederom nat aan op mijn overnachtingsplek in Winsten. We er zaten 24 kilometer op.

Volgens de gids nog ca 18 km tot de Stevenskerk en dan ben ik rond… Morgen dus.

Misschien toch een dag echt droog? We zullen het zien.