Bijna D-day

Het aftellen is weer begonnen. Donderdag 13 april vlieg ik naar Bilbao. Vrijdag (Goede vrijdag) hoop ik met de bus naar Logrno te reizen en daar loop ik naar de herberg waar ik op 20 juli 2016 vertrok om naar huis te moeten vliegen.

Best wel dubbel op dit moment. Ik verlangde na om alleen gegaan lopen en om de Camino af te maken. Maar het is ook beladen. Eerst met trein naar Schiphol, dan met vliegtuig naar Bilbao. Omgekeerd in richting van bijna 9 maanden geleden.

En dan de laatste loop dag nog een keer lopen en over nachten in de herberg (in Ventosa) waar ik toen in een gat viel maar ook werd opgevangen. Nog steeds dankbaar voor de mensen die er toen waren.

Ja het is niet makkelijk, maar volgend jaar nog moeilijker. Ja ik loop weer alleen maar ik ben nooit alleen.

Enfin wanneer de WiFi meewerken (en er Ć¼berhaupt is) zal ik op deze site weer proberen te schrijven en foto’s te plaatsen.

Vanzelfsprekend vind ik het leuk om reacties te lezen. Deze kan je kwijt op mijn email glkreuze@gmail.com of als je vriendjes bent op mijn Facebook pagina of via info@handmadepassion.nl

In ieder geval dank voor de belangstelling. šŸ˜˜šŸ˜€